Sunday, February 18, 2007

"Väike Lili"

Elas kord üks väike Lili. Ta oli üks väike konn ja ta oli roosat värvi ja oli pärit Prantsusmaalt. Ühel päeval juhtus nii, et ta ärkas mitte oma kodus vaid kuskil teises kohas kus ta ise ei teadnud ja see oli sellepärast, et ta teadis hästi palju võlusõnu ja kogemata ütles neid unes.

6 Comments:

Blogger LILLELI said...

See koht oli vist üks vana-vana loss Prantsusmaal. Seal oli külm ja pime. Ühtäkki akkas keegi seal kas ulguma või nutma. Ta ei saanud isegi aru kust see kummaline heli tuli, ta kõndis lossis ringi. Ta kõndis lossis umbes tund aega ja siis jäi ühe vana trepi juures seisma, millel olid mõned astmed puudu ja kriuksusid.

8:47 AM  
Blogger Ingrid Maadvere said...

Hirmunult vaatas ta ringi ja krooksus vaikselt. Kõik, mida ta nägi, oli ainult üks väike valguslaik pea kohal. Mida küll teha? "Aga ma oskan ju hüpata," mõtles Lily ja hüppas valguse poole. Järgmisel hetkel avastas ta end laualt ja 16 silmapaari vaatasid imestunult tema poole. Lily oli sattunud Lasnamäe Lasteaed-Algkooli 4. klassi keset inglise keele tundi.

õpetaja Ingrid

10:38 AM  
Blogger Marianna ajaveeb said...

Lili oli nukker. Ta oli unustanud, et see oli tema vanaema maja. Kõikepealt asus ta otsingule, et vaadata seda maja. Ta käis seal ringi ja ringi. Tal oli tegelikul hirmus ja, siis tulid talle appi tema sõbrad Leo ja Lea ja nad aitasid teda.

1:13 AM  
Blogger Edgari ajaveeb said...

Ta motles, et mis nuud saab ja lopuks motles valja. Akki ta nagi enda juures ajamasina. Ta loomulikult ei teadnud kuidas seda kaima panna. Kondis selle juures uks paev, teine paev, siis kahe paeva parast vaatas sisse ja leidis seal instruktsiooni, kuidas sellega hakkama saada. Ta lulitas selle sisse ja laks ajaga tagasi, ning heitis uuesti end voodi peale. Ta utles endale, et hasti ma ikka elasin need paar paeva ara ilma sooda ja joomata, olen ma ikkagi tugev konn ja jai siis magama.

10:11 AM  
Blogger Ingrid Maadvere said...

Edgari oma on kõige põnevam, aga seal on vigu.

õpetaja Ingrid

12:52 AM  
Blogger Edgari ajaveeb said...

Mulle meeldis Liisi oma.

12:57 AM  

Post a Comment

<< Home